EKKO Utrecht
The Netherlands

EINDBAAS 9

De beste 8 bit chiptunes van de wereld, live in de Ekko in Utrecht; en altijd strak uitverkocht. Steeds meer mensen komen in aanraking met deze unieke elektronische muziek die je nergens anders hoort, behalve op EINDBAAS. Op 13 April kun je zelf getuige zijn van deze kleine revolutie, met weer drie live optredens, visuals en een open podium.

Desert Planet (FI)

Finnen zijn raar. Altijd al geweest. Dat bewijzen de mannen van Desert Planet met hun vrolijke blip-blop liedjes, absurde pakken en dito dansjes. Een Desert Planet optreden is zo onweerstaanbaar vrolijkmakend, dat we ons nu al zitten te verkneukelen over hun optreden in de Ekko.

Ultrasyd (FR)

Deze Fransman heeft op ons open podium tijdens de zevende editie zo’n diepe bewondering afgedwongen, dat we hem graag terug wilden zien in Ekko. Sydney Poitier is een 8 bit wonderkind, plus hij beschikt over de tools: Amiga, Atari, Gameboy, C64, hij beheerst het allemaal tot in de puntjes en het resultaat is superdansbare disco.

RoccoW (NL)

Een geliefde lokale held uit de EINDBAAS stal. Deze jonge artiest heeft al vele maanden op EINDBAAS events gestaan, maar nog nooit op het Ekko podium. Van happy hardcore tot belachelijk meezingbare covers, RoccoW tovert het allemaal met groot enthousiasme uit zijn twee Gameboys. Glimlach gegarandeerd.

Visuals by Born Digital (NL)

Utrecht’s meest inventieve VJ’s, die veel verder gaan dan projecties op het witte doek.

Open Stage

Ons legendarische open podium, de geboorteplaats van nieuwe chiptunes talenten, vind dit keer niet plaats in de Kargadoor, maar ook in de Ekko, voorafgaand aan het live programma vanaf 21:30. Maak je zelf chiptunes en wil je jouw 10 minutes of fame op het EINDBAAS open podium? Schrijf je dan in via contact@eindbaas.org.

Natuurlijk wordt zoals gewoonlijk de avond aangevuld met EINDBAAS DJ’s en gast DJ’s om iedereen van de nodige dansbare chiptunes te voorzien. KOOP TIJDIG KAARTEN via www.ekko.nl. De vorige EINDBAAS edities waren ver van te voren uitverkocht!