ACU Utrecht
The Netherlands

EINDBAAS 3

Vrijdag 9 April gaat EINDBAAS 3 hip doen in de ACU met twee 8bit chiptune Gameboy helden uit Londen! Op veler verzoek hebben we Sabrepulse weten te strikken voor zijn eerste show in Nederland. Hij neemt Shirobon mee: twee druktemakers die de poppen gegarandeerd aan het dansen krijgen. Daarna doen we er nog een afterparty bovenop met de oerhollandse DS-10 Dominator.

Sabrepulse (UK)

Talentvol en zeer bewonderd in de internationale chiptune scene. Om deze Londenaar kan je niet heen als je van chiptunes houdt. Uniek aan Sabrepulse is zijn zeer dansbare chip-break muziek, een explosief mengsel van chiptune en breakcore, waarmee hij dansvloeren wereldwijd tot vrolijke struikelpartijen omtovert.

Shirobon (UK)

Zou het kleine disco broertje van Sabrepulse kunnen zijn. Een veel te jong superjochie verpakt in geruit bloesje, emo- haar, en een Gameboy in de hand. Verwacht bij Shirobon lekker swingende chiptunes crossover met nogal hyperactieve electro en Franse disco.

DS-10 Dominator (NL)

Mag klinken als een grote gemene robot, maar het is gewoon Rutger uit Amsterdam, een vriendelijk klein mannetje dat met zijn Nintendo DS graag optreedt middenin het publiek. Dat wordt dus een gezellig afterparty, dansend op dikke beats in een kring om hem heen. Luister meer!

Dit allemaal gebeurd op vrijdag 9 April in de ACU voor maar 5 euro! DJ Pck & DJ Kla draaien de avond aan elkaar zoals jullie gewend zijn en de vrijwilligers van ACU zorgen weer voor een spetterend geluid & lichtshow (met lasers!).