ACU Utrecht
The Netherlands

EINDBAAS 1

Trek je dansgympies alvast aan, want vrijdag 19 juni zal het eerste EINDBAAS feest plaatsvinden in ACU. Op EINDBAAS aflevering 1 hebben we een stel nerdy maar stoere Romeinen voor je ingevlogen, namelijk Buskerdroid, Microman en Secret Lab. En voor slechts vijf euro zijn ze van jou:

Buskerdroid (IT)

Weapon of choice: Gameboy. Nintendo DS, speelgoed megafoon, C64. Verder alles wat hij maar kan vinden. Stijl: harde techno en electro. Bescherm je oren!

Secret Lab (IT)

Weapon of choice: drie old-school Gameboys. Stijl: bleep bleep blrrrrreeep! Secret Lab krijg je niet te pakken, want hij is rap. Extra punten voor jou, als je hierop flitsend kan dansen.

Microman (IT)

Weapon of choice: twee Gameboys en een synthesizer. Stijl: ondanks liedjes met namen als "Terror of acid" is Mikroman de vrolijkste van het stel. Hij is razend snel en zijn stuiterende chiptunes doen nog het meest denken aan obscure 8 bit games en zijn eigenlijk gewoon super schattig. Dat zullen de vele hoge tonen wel zijn.

De avond wordt in- en aan elkaar gedraaid door EINDBAAS dj PCK, die kickt vooral op Zweedse chiptunes (Slagsmålsklubben fans, gooi je handen in de lucht!). Vrijdag 19 juni dus in ACU (te vinden op de Voorstraat 71 in Utrecht). De deuren gaan om 21:00 open!