ACU Utrecht
The Netherlands

EINDBAAS 6

Bezig baasje EINDBAAS onderbreekt zijn Nederlandse tournee voor iets heel belangrijks. Het is weer hoog tijd voor een Echte EINDBAAS in ACU! En de artiesten die we dit keer gaan presenteren, behoren alledrie tot de beste artiesten die we ooit op een podium hebben gezien. De C64 zal heersen over deze avond!

Jeroen Tel (NL)

Overgrootvader van de chiptune. Hij componeerde lang geleden de muziek voor oer-games zoals Turbo outrun, Lemmings en Cybernoid en nu, nu rockt hij met zijn Commodore 64 beats de disco. Uiteindelijk wil iedereen die ooit aan chiptunes is begonnen, zijn zoals Jeroen Tel.

Sepp & Schrodt (CH)

Het disco duo met wunderkind Markus Schrodt uit Oostenrijk. Gear: C64, Atari, Gameboy en drumbox. Zijn muzikale krachtpatserij stuurt iedere andere chiptune artiest huilend naar huis. Maar vertel het hem niet, want hij weet dit niet van zichzelf.

Tom Woxom (DE)

Deze Duitser heeft de spullen! Meerdere C64 computers, Gameboys en Amiga’s behoren tot zijn repertoire en hemeltjelief, hij weet hoe hij ze moet gebruiken.

Chiptunes maken, je kan het zelluf! Ga helemaal loos met de interactieve cassettebandjes van Monobanda . En ja, er is ook weer open podium, als je durft. Stuur ons dan even een bericht via onze nieuwe site: http://www.eindbaas.org. We zien je in ACU op 19 maart, om 21:00 uur stipt! En dit zeggen we maar 1 keer: Reserveer tijdig! En goedkoop als altijd: 5 euro entree.