ACU Utrecht
The Netherlands

EINDBAAS 5

Chiptune vrienden en vriendinnen! De tijd is weer gekomen voor een nieuwe editie van EINDBAAS en wel op vrijdag 12 November. We laten weer een fijne selectie fantastische chipsters voor jullie invliegen.

Stu (CH)

Al jaren uw betrouwbare leverancier van een bak brute chiptune agressie. Deze onverslaanbare meester der doorgebrande Atari's beheerst dansvloeren wereldwijd, maar heeft gelukkig een gaatje gevonden in zijn drukke wereldtourschema voor EINDBAAS.

Je Deviens DJ En 3 Jours (FR)

Een frisse garçon die de beste Franse electro disco tradities ver-chipt met zijn gameboys. Zijn dansbare chiptunes zijn een zegen voor de 8-bit minnende Daft Punk fan.

The Squarewave Surfers (FR)

Net als JDDJ3J afkomstig uit Lyon: 8-bit surf met live gitaar. Need we say more?

En jij treedt op. Ja, jij daar met je laptopje en je gameboy. Het podium is deze avond ook van jou, vrij om de mensen te trakteren op jouw chiptunes, zoals ze die nog nooit hebben gehoord. Wil je een nummer spelen in de spotlight? Mail ons dan even via eindbaas[at]micromusic.nl

Kom op vrijdag 12 november om 21:00 uur, naar de ACU op de Voorstraat 71 in Utrecht. Neem vijf euro en je beste vrienden mee en party! Kaarten zijn (binnenkort) weer van te voren te reserveren via http://eindbaas5.eventbright.com VOL = VOL.