ACU Utrecht
The Netherlands

EINDBAAS 4

Alles wijst erop dat chiptunes de wereld veroveren: de artiesten worden steeds beter en steeds jonger in plaats van ouder, spelcomputers worden opgezweept naar ongekende geluidslimieten en EINDBAAS raakt almaar sneller uitverkocht. Ja mensen, zet je alvast maar schrap, want EINDBAAS 4 komt er alweer aangedenderd op Zaterdag 24 juli.

Random (SWE)

Dit keer wederom een machtig chiptune monster, zoals je van ons gewend bent. William Rickman uit Zweden, begon in 2004 met het maken van muziek op zijn Gameboy en heeft het geschopt tot een van de grote wereldheersers van het chiptune genre. Hoe te dansen op RANDOM? Val op je knieën en beweeg je bovenlichaam met uitgestrekte armen naar de grond op en neer.

Frau Holle (aka firestARTer) (DE)

Frau Holle, de zelfbenoemde ‘Oldschool-Audio-Nerd’, maakte in zijn jeugd midden jaren ‘90 elektronische muziek met de allereerste trackers die uitkwamen. Tegenwoordig laat zijn stijl zich kenmerken door Gameboys, Commodores, speelgoedinstrumenten, synths en beats. Frau Holle live is als een verjaardagspartijtje om eens lekker te discodansen. Maar dan met Gameboys.

S2N20 Cup (NL)

In de late uurtjes gaan we dansen op de electro-bit-break-beats van S2N20 CUP. Dit fuifnummer uit Den Haag is ook wel bekend (zij het op een obscure manier) als de gastheer van de wekelijkse undergroundavondjes Mindfuck Mondays aldaar en weet dus hoe hij een behoorlijk feestje moet geven. En dat vinden wij leuk.

Uw vertrouwde hosts & DJ’s PCK & Kla draaien de avond aan elkaar. Check voor meer informatie www.micromusic.nl, volg ons op www.twitter.com/micromusic en wordt fan op www.facebook.com/eindbaas8bit

Tickets zijn te reserveren via http://eindbaas4.eventbrite.com. Tickets zijn alleen per persoon te reserveren. Vraag je vrienden dus om zelf te registeren. Je ticket is alleen geldig als reservering voor EINDBAAS 4 en is niet meer geldig op 24 Juli 2010 na 23:00 (gaan daarna weer de verkoop in). Zorg dus dat je voor die tijd binnen bent en neem een print van je e-ticket mee. Entree a 5 euro geschied aan de deur. VOL = VOL